Amsterdam,
25
november
2013
|
13:00
Europe/Amsterdam

TMG lanceert GerichtOnline

Eenvoudig en lokaal online adverteren voor kleine ondernemers

GerichtOnline is een nieuwe advertentiedienst die het voor kleinere ondernemers (MKB/ZZP) mogelijk maakt om gericht te adverteren binnen het online netwerk van TMG.

Met GerichtOnline bepaalt de klant zelf aan wie en wanneer de advertenties worden vertoond. Wil men bijvoorbeeld alleen mensen in Alkmaar bereiken of advertenties specifiek aan autoliefhebbers tonen, dan is dat eenvoudig in te stellen. De advertenties worden alleen getoond aan de gekozen doelgroep op sites zoals: Telegraaf.nl, VROUW.nl, en Autovisie.nl.

Toegankelijkheid stond centraal bij de realisatie van deze advertentiedienst. Zo is GerichtOnline zeer gemakkelijk in gebruik, waardoor ook de ondernemer met weinig online ervaring het snel onder de knie heeft. Daarnaast zie je de toegankelijkheid ook terug in de prijs: adverteren kan vanaf € 99,-. Bovendien kan men gratis gebruik maken van een advertentietool, waarmee in enkele stappen een volledige bannerset kan worden gemaakt.

Ga voor meer informatie naar www.gerichtonline.nl.

 

GerichtOnline geeft ondernemers de gelegenheid om te adverteren binnen het online netwerk van TMG, waarbij optimaal resultaat, gemak en een goede ondersteuning centraal staan.
Rudie Heinen - Online Productmanager GerichtOnline
200.000 pageviews en een klikpercentage van 0,5% geven ons genoeg redenen om een vervolg te geven aan deze eerste campagne. Met GerichtOnline kunnen we erg specifiek een geografische doelgroep bereiken. Precies wat we zoeken.
Peter-Jan Hulsebosch - Oprichter/mede-eigenaar BeeBoxx B.V. en één van de eerste klanten
GerichtOnline is de route om de digitaliserende MKB markt te ontsluiten naar onze online merken.
Herman Mantel – Directeur Consumentenmarkt TMG Landelijke Media

Over GerichtOnline
GerichtOnline helpt ondernemers om voordelig en gericht naamsbekendheid te genereren, nieuwe klanten te bereiken en onder de aandacht te blijven bij bestaande klanten. GerichtOnline maakt het mogelijk gericht te adverteren binnen het online netwerk van TMG. GerichtOnline is onderdeel van Telegraaf Media Groep.