Amsterdam,
03
juli
2014
|
10:22
Europe/Amsterdam

TMG maakt nieuw Kampeerprogramma bij RTL4

Vanaf 3 januari 2015 maakt TMG heel Nederland lekker voor kamperen. 10 weken lang, elke zaterdagmiddag om 17.00 uur zendt RTL4 hét nieuwste kampeer- programma KampeerTV uit. Het programma is een samenwerking tussen Bohil Media en Telegraaf Video Media.

KampeerTV heeft als doel kampeerders weer warm te laten lopen voor kamperen in binnen- en buitenland en ervoor zorgen dat kamperen weer goed op de kaart gezet wordt. KampeerTV is een veelzijdig kampeerprogramma, met aandacht voor campers, caravans, tenten, campings en de vrijheid die kamperen geeft.

Landelijk mediaoffensief
TMG  zet vele titels en platforms in en gaat samenwerkingen aan met de kampeerindustrie. Reiskrant besteedt in deze periode (januari – april 2015) volop aandacht aan kamperen. In CampersCaravans magazine verschijnen er artikelen. En RTL4 zendt de uitzending 2 keer uit: op zaterdagmiddag en op zondag.

Via deze kanalen wordt de kampeerliefhebber van kampeernieuws en advies voorzien. Of het nu gaat om regio’s, het aankoop- of onderhoudsadvies, kampeertrends of hoe je veilig op reis gaat, in het programma staat kamperen centraal.

Enkele feiten over het programma

  • Aandacht voor het kamperen in binnen- en buitenland
  • 10 uitzendingen vanaf zaterdag 3 januari van 30 minuten op zaterdag 17.00 uur en een herhaling op zondag bij RTL4
  • Opname in de zomer en uitzenden van januari t/m april 2015
  • Aan het programma is een website verbonden waarnaar in de uitzending wordt verwezen.