Amsterdam,
15
maart
2013
|
09:28
Europe/Amsterdam

TMG mediapartner Kikabouw.nl

TMG draagt steentje bij aan bouw Prinses Máxima Centrum

TMG heeft zich als mediapartner verbonden aan de campagne ‘Draag je steentje bij’ van de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Een campagne die erop gericht is geld te werven voor het project Kikabouw.nl. Het doel van het project Kikabouw.nl is om het grootste kinderkankercentrum van Europa te kunnen gaan bouwen in Utrecht; het Prinses Máxima Centrum.

Met de grote landelijke campagne wil KiKa Nederland activeren om steentjes te kopen voor de bouw van het Prinses Máxima Centrum. Het Prinses Máxima Centrum biedt gespecialiseerde zorg, onderzoek, onderwijs en opleiding op één locatie in Utrecht, naast het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Nu geneest 75% van de kinderen, met de realisatie van het Prinses Máxima Centrum kan dit 95% worden.

De campagne wordt ondersteunt door een multimediale campagne. TMG zal belangeloos de campagne zowel online als offline onder de aandacht brengen. Zo heeft Mobilion, specialist op het gebied van online fondsenwerving binnen de charitatieve sector, zorg gedragen voor de bouw van de site www.kikabouw.nl. De campagne ‘Draag je steentje bij’ gaat vanaf vandaag van start in De Telegraaf, Sp!ts, Metro en de regionale en lokale dagbladen. Ook op Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM zullen regelmatig spots te horen zijn en is de campagne ook online zichtbaar.

“We zijn erg blij met de belangeloze media inzet van, en de prettige samenwerking met TMG. Met de verschillende mediakanalen van TMG bereiken we een groot deel van Nederland en hopen we Nederlanders te mobiliseren om hun steentje bij te dragen voor de bouw van het Prinses Máxima Centrum. We hebben er alle vertrouwen in dat er voldoende geld ingezameld wordt voor het Prinses Máxima Centrum.” Aldus Frits Hirschstein, Oprichter, KiKa.

Rob Eijkelenkamp, Algemeen Directeur Nieuws en Print Media, TMG, is enthousiast over het project: “Wij zijn erg trots dat wij als TMG een bijdrage mogen leveren aan zo'n prachtig initiatief. Wij dragen de bouw van het Prinses Máxima Centrum een warm hart toe en gaan er vanuit dat met deze groots opgezette landelijke campagne het ziekenhuis er binnen afzienbare tijd zal komen. Als iedereen een steentje bijdraagt moet dat zeker lukken.”