Amsterdam,
05
oktober
2016
|
17:30
Europe/Amsterdam

TMG presenteert vervolgstappen 24/7 strategie aan adverteerders

Telegraaf Media Groep (TMG) toonde adverteerders vandaag welke nieuwe ontwikkelingen er binnen het veelzijdige en cross mediale merkportfolio zijn en wat voor nieuwe, doeltreffende mogelijkheden dit adverteerders biedt om hun doelgroepen te bereiken. Vorig jaar werd het ‘24/7 event’ voor adverteerders voor de eerste keer georganiseerd. Vandaag was theater Amsterdam toneel van ‘24/7 part two’, waarbij TMG trends, ontwikkelingen en resultaten met honderden adverteerders deelde. Bijvoorbeeld dat Nederlanders de content van de TMG-merken in het komende jaar nog meer consumeren zoals zij dat willen: altijd, overal en via alle beschikbare kanalen en voor hen persoonlijk relevant.

Digitaal videoplatform Telegraaf VNDG 2017 van start
De Telegraaf en Dumpert bieden al langer in toenemende mate online videocontent aan wat nu al zo’n 190 miljoen videoviews per maand oplevert op desk- en laptop, tablet en smartphone. Vanaf het voorjaar van 2017 gaat het nieuwe online videoplatform Telegraaf VNDG van start. De consument krijgt hiermee on demand, overal en altijd, toegang tot grotendeels gepersonaliseerd nieuws via ieder device. Talpa, met wie TMG een partnership gesloten heeft, levert hiervoor het technische platform. Telegraaf VNDG biedt via een zeer gebruikersvriendelijke omgeving (app en website) een gebundelde mix van nieuws-, sport-, entertainment-, auto-, opmerkelijk- en lifestylevideo’s van De Telegraaf. Met het actuele nieuws, scherpe analyses en achtergronden. En met een groot aantal eigen programma’s, waaronder:

  • Nieuwsshow vanaf 06.00 uur ’s ochtends
  • Bord in de tuin: binnenkijken bij een BN’er die zijn of haar huis verkoopt
  • Alle doelpunten van de Eredivisie en Tweede Divisie
  • De gouden tip: een spannend misdaadprogramma met John van den Heuvel
  • Op de stoel: interessante gesprekken met kopstukken uit de voetbalwereld
  • 24/7 Wheels: alles over auto’s
  • Kijkje in het leven van…: een kijkje in het leven van een BN’er

On demand en gepersonaliseerd
Telegraaf VNDG biedt de gebruiker content die is toegespitst op het persoonlijke kijkgedrag. Daarnaast is het mogelijk dagelijks op een zelf gekozen moment de videosamenvatting van die dag te ontvangen op basis van eigen interessegebieden. Via ‘Mijn Telegraaf VNDG’ krijgt de gebruiker een overzicht van alle videocontent die hij of zij volgt, van programma’s, categorieën tot journalisten. Ook is het mogelijk om video’s op te slaan om later te bekijken. Telegraaf VNDG is voor iedereen gratis toegankelijk. De Telegraaf abonnees krijgen daarnaast toegang tot een premium gedeelte. Tot slot kunnen consumenten straks kiezen uit verschillende modules om tot een abonnement te komen dat optimaal aansluit op hun persoonlijke kijkwensen.

Datalab
Adverteerders kunnen vanaf vandaag terecht bij de nieuwe unit Datalab van TMG. Deze unit geeft adverteerders de mogelijkheid om specifieke doelgroepen te bereiken. Ook wordt de database van TMG gebruikt om klantervaringen te verbeteren bij nieuw gelanceerde websites en apps en om het online nieuwsaanbod aan te laten sluiten bij de interesses en voorkeuren van de consument. Er worden geen naw-gegevens van klanten verstrekt aan adverteerders.

Over Telegraaf Media Groep
Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is een van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé, VROUW; regionale dagbladen zoals het Noord-Hollands Dagblad en de Gooi- en Eemlander; digitale merken zoals GeenStijl, Dumpert en Gaspedaal; Classic FM en - via een strategische samenwerking - de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538 en Radio 10. Daarnaast hebben we tientallen andere merken en titels die zich richten op lokale nieuwsvoorziening, entertainment of e-commerce (o.a. GroupDeal). Via Keesing Media Group zijn we marktleider in Europa in puzzelbladen en digitale puzzels. De missie van TMG is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over TMG ga naar: www.tmg.nl.

download
VideoTelegraafVNDG