Amsterdam,
27
juni
2017
|
19:00
Europe/Amsterdam

TMG start verkoopproces voor Keesing

 

 

 

 

 

 

 

 


Telegraaf Media Groep (“TMG”) bevestigt dat bestuur en raad van commissarissen besloten hebben om het proces tot verkoop van Keesing Media Group (“Keesing”) in gang te zetten. Keesing heeft de afgelopen jaren binnen de Telegraaf Media Groep een sterke groei in omzet en winstgevendheid doorgemaakt. Naar het oordeel van bestuur en raad van commissarissen zal een eventuele verkoop Keesing beter in staat stellen haar internationale groei verder te ontwikkelen.

TMG streeft er naar het proces voor het einde van dit jaar te hebben afgerond en overweegt daarbij een minderheidsbelang in Keesing te houden.

Een eventueel besluit tot verkoop van Keesing zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de aandeelhouders van TMG. Hiertoe zal te zijner tijd, met inachtneming van de wettelijke termijn, een buitengewone aandeelhoudersvergadering bijeengeroepen worden.

TMG heeft ING het mandaat verstrekt het verkoopproces te begeleiden.

Over Telegraaf Media Groep
Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; het online videoplatform Telegraaf VNDG; regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en De Gooi- en Eemlander; digitale merken zoals GeenStijl, Dumpert en Gaspedaal; Classic FM en - via een strategische samenwerking met Talpa - de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538 en Radio 10. Daarnaast hebben we merken en titels die zich richten op entertainment of e-commerce (o.a. GroupDeal). Via Keesing Media Group zijn we marktleider in Europa in puzzelbladen en digitale puzzels. De missie van TMG is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over TMG ga naar www.tmg.nl.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren