Amsterdam,
12
mei
2003
|
15:06
Europe/Amsterdam

TTG verkoopt Voetbal Magazine

De Telegraaf Tijdschriften Groep (TTG) heeft overeenstemming bereikt met BCM over de overname van Voetbal Magazine door BCM. TTG heeft besloten tot verkoop van Voetbal Magazine omdat deze titel niet goed past binnen het portfolio van TTG. Een dergelijke titel vraagt met name op de advertentiemarkt zeer specifieke aandacht. Daardoor ontstaat er te weinig synergie. BCM ziet de overname als een versterking van haar titelpakket. De overname past in de strategie van BCM om het tijdschriftenpakket verder uit te breiden.

TTG is uitgever van Autovisie, MAN, FHM, Residence, Gardens & Country, Esquire, Elegance, Hitkrant, CosmoGirl!, Privé en Starstyle.

BCM heeft een leidende positie op het gebied van de hippische sport, zowel ten aanzien van magazines als evenementen. BCM is uitgever van o.a. Hoefslag, Dier en Vriend, Paard en Sport, Onze Hond, Duikkrant, Draf en Ren, CAP, Horse International en L´Annee Hippique. Naast uitgever is BCM actief als organisator van circa 25 paardensportevenementen, onder meer in Berlijn, Monaco, Maastricht, Düsseldorf, München, Eindhoven en Twente.