Amsterdam,
31
oktober
2011
|
12:18
Europe/Amsterdam

Unieke Senna Drive-In voorstelling succes

De exclusieve Autovisie-voorvertoning van de prijswinnende documentaire Senna de film was een succes. De unieke voorvertoning die zondagavond j.l plaatsvond op het grote scherm van een echte drive-in bioscoop op het terrein van De Telegraaf was 'uitverkocht'.

De bezoekers lieten na afloop met een luid 'claxonapplaus' weten dat ze de voorstelling enorm waardeerden.

De documentaire over het turbulente leven en de tragische dood van Formule 1 held Ayrton Senna wordt niet getoond in de Nederlandse bioscopen. De film is wel op DVD en Blu ray te bestellen via Autovisie.nl en verkrijgbaar vanaf 3 november.

Autovisie organiseerde deze unieke en eenmalige vertoning voor een select aantal lezers en V.I.P’s op het terrein van De Telegraaf. De documentaire over Senna won de World Cinema Audience Award op het Sundance Film Festival van 2011. No fear, No Limits and No Equal staat op het affiche van deze film die internationaal veel lovende kritieken heeft ontvangen. Niet in de laatste plaats omdat Senna, tijdens zijn leven al een fenomeen, wereldwijd heilig werd verklaard door zijn vele fans. De held werd een icoon van de Formule 1. Autovisie, dat dit jaar 55 jaar bestaat, volgde Senna vanaf zijn allereerste race en deed verslag tot zijn noodlottige laatste bocht. In de archieven en in Autovisie nummer 21 is de historie van de held terug te lezen. Autovisie eert Senna met deze unieke voorstelling die in samenwerking met producent Universal tot stand kwam.