Amsterdam,
10
februari
2011
|
09:35
Europe/Amsterdam

Vacaturekrant.nl gaat mobiel

De ontwikkelingen in het medialandschap gaan razend snel. Vacaturekrant.nl gaat hierin mee en lanceert haar nieuwe mobiele applicatie. De applicatie biedt werkzoekenden snel en overal een overzicht van actuele vacatures of stages die passen bij het ingevulde profiel. Het zoeken kan op basis van regio, vakgebied en/of opleiding.

Uit onderzoek blijkt dat binnen twee jaar meer mensen zullen internetten via mobiele devices dan via de vaste pc. Vacaturekrant.nl speelt in op deze trend en biedt werkzoekenden de mogelijkheid om op elk gewenst moment van de dag de baan te zoeken die bij ze past. Het gebruiksgemak is groot doordat de mobiele applicatie geheel afgestemd is op het betreffende toestel. Daarmee hebben werkzoekenden altijd toegang tot een actueel aanbod van relevante vacatures. Het zoeken kan op basis van regio, vakgebied en/of opleiding.
Vacaturekrant.nl start met de lancering van de app voor Android en lanceert op korte termijn ook de iPhone app. De applicatie voor Vacaturekrant.nl is ontwikkeld door Knollenstein Technologies.