Amsterdam,
17
mei
2010
|
17:22
Europe/Amsterdam

Vacaturekrant.nl lanceert vernieuwde website

Vandaag is de vernieuwde website van Vacaturekrant.nl live gegaan met een nieuwe huisstijl en logo. Ook lanceert Vacaturekrant.nl vandaag haar nieuwe campagne. In de campagne komt naar voren waar deze jobboard voor staat: Vacaturekrant.nl is dé vacaturesite voor hardwerkend Nederland.

Vacaturekrant.nl heeft begin dit jaar een userbility onderzoek onder haar gebruikers uitgevoerd. Een van de belangrijkste conclusies is het verbeteren van de routing van de website en de userbility. Daarnaast is een van de meest terugkomende opmerkingen de gedateerde look & feel. Daarom is met ingang van maandag 17 mei de vacaturesite Vacaturekrant.nl voorzien van een nieuw design in groen en blauw. De groene homepage is voor werkzoekenden en het werkgeversgedeelte is blauw. Het nieuwe logo laat zien dat Vacaturekrant.nl de verbindingslijn is tussen de werkgever en de werkzoekende en andersom. Uiteraard is de routing en userbility geoptimaliseerd op belangrijke punten.

Vanaf vandaag gaat ook de mediacampagne van start met het thema ‘Doe maar gewoon, je bent goed genoeg’. De campagne is gericht op zowel de werkgever als de werkzoekende. De komende weken is de campagne te horen via Radio Veronica, Sky Radio en Hitradio. Ook zal de campagne verschijnen in een groot aantal landelijke- en regionale dagbladen. Zowel op
De huidige ontwikkelingen op het web gaan in een razend tempo. Vacaturekrant.nl gaat de komende periode de site uitbreiden om het gebruikersgemak te optimaliseren.
Vacaturekant.nl behoort tot de top vijf van generieke jobboards in Nederland met een groot regionaal en lokaal bereik.
www.telegraaf.nl als op vele arbeidsmarktgerelateerde websites starten vanaf 17 mei banneracties.