Amsterdam,
12
juni
2017
|
18:00
Europe/Amsterdam

Verzoek aan Ondernemingskamer om een onderzoek in te stellen naar het beleid van TMG ingetrokken

Telegraaf Media Groep N.V. heeft kennisgenomen van de beslissing van de Vereniging van Effecten Bezitters en Cantor Holding om het verzoek aan de Ondernemingskamer om een onderzoek te gelasten naar het beleid en de gang van zaken bij TMG in te trekken. Nu Talpa Holding afgelopen zaterdag reeds bekendmaakte haar verzoek aan de Ondernemingskamer in te trekken, zal de procedure niet meer doorgaan en is ook de zitting die voor donderdag 15 juni gepland stond van de baan.

Eerder vond reeds de behandeling plaats van het verzoek om onmiddellijke voorzieningen waar door bovenstaande partijen om was verzocht. De Ondernemingskamer was van mening dat er geen gegronde redenen waren om te twijfelen aan een juist beleid of een juiste gang van zaken en wees daarmee dit verzoek af.

Dit is een openbare aankondiging van Telegraaf Media Groep N.V. ingevolge artikel 17, paragraaf 1 van de Europese Marktmisbruik Verordening (596/2014).

Over Telegraaf Media Groep
Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; het online videoplatform Telegraaf VNDG; regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en de Gooi- en Eemlander; digitale merken zoals GeenStijl, Dumpert en Gaspedaal; Classic FM en - via een strategische samenwerking met Talpa - de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538 en Radio 10. Daarnaast hebben we merken en titels die zich richten op entertainment of e-commerce (o.a. GroupDeal). Via Keesing Media Group zijn we marktleider in Europa in puzzelbladen en digitale puzzels. De missie van TMG is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over TMG ga naar www.tmg.nl.