Amsterdam,
12
januari
2012
|
10:40
Europe/Amsterdam

Vier nieuwe edities glossy uitgave VROUW magazine

In 2012 verschijnt vier keer een glossy uitgave van VROUW met 124 pagina’s. In november 2011 verscheen al een extra dikke winterse glossy uitgave van VROUW. Deze speciale uitgave was binnen een week zo goed als uitverkocht. Dit succes heeft VROUW doen besluiten om in 2012 ieder seizoen een glossy uit te brengen. De redactie laat zich voor deze speciale nummers inspireren door de seizoenen. Net als in de wekelijkse VROUW zal er geschreven worden over mode & beauty, psyche & relatie, culinair en én zal er een duidelijk haakje met de actualiteit zijn. Ook zullen de lezeressen hun favoriete columnisten en vaste rubrieken in het nummer terugvinden.

Marieke ’t Hart, hoofdredacteur: “Regelmatig ontvingen we bij de redactie van VROUW verzoeken voor meer verhalen, meer mode en meer columns in VROUW. Speciaal hiervoor hebben we de Winter glossy in november uitgebracht. Dit bleek zo een succes dat we in 2012 elk seizoen weer een glossy zullen uitbrengen. Uiteraard komen er in deze speciale uitgaven veel vrouwen aan het woord. Daarnaast zal er ruimte zijn voor mooie mode, recepten, beauty- en gezondheidsnieuws. Maar er wordt vooral aandacht besteed aan mooie, unieke foto’s en verhalen: recht uit het hart, zó in dit blad.”

De vier edities zullen verschijnen op 15 maart, 14 juni, 20 september en 22 november. De glossy is los verkrijgbaar in de winkel, online via

www.vrouw.nl en in abonnementsvorm.