Amsterdam,
29
maart
2012
|
10:02
Europe/Amsterdam

Voorjaarscampagne Vacaturekrant.nl

Op zaterdag 24 maart is de voorjaarscampagne van Vacaturekrant.nl, dé vacaturesite voor hardwerkend Nederland, van start gegaan. In deze zes weken durende campagne wordt hardwerkend Nederland door middel van leuke acties beloond.

Met deze campagne wil Vacaturekrant.nl meer actief- en latent werkzoekenden naar de website leiden waar het CV gemakkelijk geupload kan worden. Werkzoekenden kunnen zo door duizenden werkgevers worden gevonden en ze maken kans op mooie prijzen.

Hardwerkend Nederland wil ook wel eens..
In de campagne staat de zin ‘Hardwerkend Nederland wil ook wel eens..’ centraal.
Met iedere week een nieuwe actie op stapel wil Vacaturekrant.nl een brede doelgroep aanspreken.
De campagne is deze week gestart met: “Hardwerkend Nederland wil ook wel eens een dagje racen”.
Bij het uploaden van het CV op Vacaturekrant.nl, maakt de werkzoekende deze week kans op een dagje racen op het Circuit van Zandvoort in een Porsche, Lamborgini, Ashton Martin en nog veel meer. De komende weken wil Hardwerkend Nederland ook wel eens ontspannen met een Oosters sauna-arrangement, natuurlijk genieten met vakanties t.w.v. € 350,- en € 1000,- en lekker wakker worden met De Telegraaf.

Multimediale aanpak
De campagne wordt multimediaal ingestoken op radio, print en online.  De advertenties verschijnen de komende zes weken in De Telegraaf, Sp!ts, regionale dagbladen van HDC Media en de weekbladen van Holland Combinatie. De radiocommercials zijn te beluisteren op Sky Radio en Radio Veronica. Per actie wordt ook gekeken welke (online) kanalen geschikt zijn voor de betreffende doelgroep.

De actiepagina is te vinden op www.vacaturekrant.nl/winactie
De campagne loopt van 24 maart t/m 5 mei 2012