Amsterdam,
31
maart
2009
|
14:36
Europe/Amsterdam

VROUW snelst stijgende tijdschrift ooit

Na een zeer sterke stijging van het bereik een half jaar geleden blijkt vandaag uit de nieuwe NOM cijfers dat het vrouwenmagazine VROUW deze spectaculaire trend voortzet. VROUW stijgt maar liefst 26% in bereik.

VROUW, het vrouwenmagazine dat wekelijks bij de zaterdageditie van De Telegraaf wordt verspreid, stijgt in bereik ten opzichte van een half jaar geleden van 981.000 naar 1.247.000 lezers die VROUW iedere week lezen. Ten opzichte van een jaar geleden is het bereik met maar liefst 64% gestegen. Hierdoor is dit vrouwenmagazine verreweg het meest succesvolle tijdschrift. Dit is des te opmerkelijker in een markt voor vrouwenbladen die over het algemeen dalende is.
"Voor zover we hebben kunnen nagaan is VROUW door de stijging van 64% in een jaar tijd het snelst stijgende tijdschrift ooit. Het gaat heel hard. VROUW was al het derde vrouwmagazine na Libelle en Margriet maar nu hebben we ze echt in het vizier. Wie weet waar dit allemaal toe gaat leiden?" aldus Martijn Brinkhoff, Research Manager van De Telegraaf.
"De lancering van VROUW blijkt een gouden greep. Uit alle lezersonderzoeken zien we ook een enorme waardering van lezeressen voor VROUW. Iedereen is erg enthousiast. Lezeressen raken helemaal gehecht aan de formule met de informatieve en verrassende verhalen en rubrieken. Deze stijging in bereik is een teken dat de ingeslagen weg de juiste is", aldus Petra Lubbers, uitgever van VROUW.
Het Magazine is Hollands, oorspronkelijk, spraakmakend, herkenbaar en betrokken. Naast het magazine VROUW bestaat het merk tevens uit de internetsite
www.vrouw.telegraaf.nl en de pagina VROUW elke maandag en woensdag in De Telegraaf.