Amsterdam,
23
december
2015
|
13:30
Europe/Amsterdam

Welkom op de camping: KampeerTV begint zondag 3 januari met 14 afleveringen bij RTL 4

Vanaf zondag 3 januari zijn er 14 nieuwe afleveringen van KampeerTV te zien bij RTL 4 waarin we weer op pad gaan met kampeerders in eigen land en Europa.

Campings in Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk
“We hebben weer een fantastische roadtrip gemaakt door Europa en prachtige regio’s en campings bezocht”, zegt Sanny Verhoeven, 1 van de 2 presentatoren van het programma. “Elke aflevering gaan we met een gezin vanaf de camping op pad en verkennen we de regio. Dit is echt harstikke leuk, want iedereen is op vakantie: vrij en blij”. De mooiste campings en plekjes op de Veluwe en in Limburg, Zeeland en Brabant komen in beeld. Ook alle vakantieparken van de Oostappen groep worden bezocht. Daarnaast komen de glooiende landschappen van België, Luxemburg en Oostenrijk aan bod.

Groei in aflevering, weerspiegelt groei in de bovenkant van de markt
Na het succes van 2015 zijn er dit seizoen 4 extra afleveringen gemaakt van KampeerTV; een goed teken voor de kampeerbranche. KCI voorman Leo Diepemaat onderschrijft de trend dat kamperen weer op bloeit: “we zien heel veel jonge gezinnen terugkeren op de campings in Nederland, de kampeer- en caravan jaarbeurs heeft meer bezoekers getrokken. Ook in de showrooms bij de dealers is het drukker dan voorheen. Het aantal campers groeit al jaren en gaat binnenkort de 100.000 voertuigen bereiken. Daarnaast hebben we, met meer dan 450.000 caravans nog steeds, het bijna hoogste niveau ter wereld. Nu nog hopen dat de economie op gang blijft en dan wordt het weer een mooie zomer.”

Nieuw initiatief Holland Top Campings sluit zich aan bij KampeerTV
Acht grote zelfstandige 4-5 sterren campings in Nederland hebben de handen ineen geslagen en gaan zich verenigen en promoten onder de naam Holland Top Campings. Alle 8 camping zijn dit seizoen door KampeerTV bezocht. Marc Ruijtenberg van Strandpark De Zeeuwse Kust: “We hadden prachtig weer tijdens de opnames en de beelden met de drone geven een bijzondere indruk van de omgeving waarin een camping zich bevindt”. De 8 Holland Top Campings zijn: De Twee Bruggen, Beerze Bulten, De Leistert, Julianahoeve, De Schatberg, Marveld Recreatie, Recreatiepark TerSpegelt en Strandpark De Zeeuwse Kust.

Over TMG
TMG is één van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dagbladen, magazines, online media en radio. TMG heeft een leidende positie op (mobiel) internet en in combinaties van mediumtypen (crossmedia). Ook in video (producties) heeft TMG in Nederland een belangrijke marktpositie. Het medialandschap is volop in beweging. TMG verandert waar mogelijk continu mee om zo merken en mensen te blijven verbinden. TMG is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder. Voor meer informatie over TMG ga naar: www.tmg.nl of volg ons op twitter @mediatmg.