Amsterdam,
01
juli
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Wisselingen in de raad van bestuur van Telegraaf Media Groep N.V. (TMG)

De Raad van Commissarissen van Telegraaf Media Groep (TMG) maakt bekend dat per 1 juli 2014 Geert-Jan van der Snoek is aangetreden als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van Telegraaf Media Groep N.V. (TMG). Zoals eerder aangegeven is de heer M.A.M. Boersma, voorzitter van de Raad van Commissarissen van TMG, daarbij teruggetreden als gedelegeerd commissaris.

Om ruimte te maken voor een geheel vernieuwde Raad van Bestuur zal Fred Arp in goed overleg met  de Raad van Commissarissen per 1 maart 2015 terug treden als CFO van TMG.

De Raad van Commissarissen is de heer Arp zeer erkentelijk voor zijn langdurige betrokkenheid en toewijding bij TMG gedurende de vele jaren die hij bij TMG heeft gewerkt.

Michiel Boersma: ”Fred Arp heeft als CFO gedurende de afgelopen jaren heel veel meegemaakt in de mediasector en bij TMG. Hij heeft als CFO een belangrijke functie vervuld voor TMG en heeft dat met volle energie en betrokkenheid gedaan. Fred heeft een echt TMG-hart. Door zijn inzet en professionaliteit heeft hij een substantiële bijdrage geleverd”.

Fred Arp: ”De mediasector is sterk in beweging. Na 17 jaar CFO bij TMG te zijn geweest, is het goed dat een nieuw bestuur de uitdagingen van de toekomst aangaat. Ik maak daar graag plaats voor.”

 

M.A.M. BoersmaVoorzitter Raad van Commissarissen TMG