Amsterdam,
07
augustus
2012
|
10:50
Europe/Amsterdam

Wooninspiratie.nl, alles over wonen

Woon- en interieurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Er is een nieuwe online plek waar alle nieuwtjes, trends en inspiratie over interieur, design en wonen samenkomen: www.wooninspiratie.nl. Hier kun je al je inspiratie opdoen voor een prachtig interieur. Lees bijvoorbeeld de artikelen over de meest bijzondere producten en nieuwste trends of neem een kijkje in het ideeënboek en maak je eigen online moodboard.

Zelf inspiratie opdoen
Op Wooninspiratie.nl kun je op heel veel verschillende manieren inspiratie opdoen. De Artikelen beschrijven de meest bijzondere, mooie, bizarre of grappige producten en brengen je op de hoogte van de laatste woontrends. Wil je inspiratie opdoen voor specifieke dingen? Dan kun je een kijkje  nemen in het Ideeënboek, waar je tussen bijna 1000 beelden kunt zoeken op kleur, ruimte en productgroep. Met deze beelden kun je ook je eigen Moodboard maken, waardoor je in één oogopslag kunt zien wat je leuk vindt en waar je interesse naar uitgaat.

Inspiratie opdoen dankzij anderen
Nog steeds niet genoeg inspiratie en geen idee wat je met je interieur aanmoet? Plaats dan foto’s van je huidige interieur bij Binnenkijken Bij en vraag de andere bezoekers van Wooninspiratie.nl om tips en ideeën. Of kijk af bij de Interieurreportages over de meest bijzondere en mooie interieurs van bekende en onbekende Nederlanders. Zij laten hun interieur zien en vertellen het verhaal erachter: hoe zijn ze aan bepaalde producten gekomen en waarom vinden ze die ene bank zo bijzonder?